Regnbueis
Så er der dømt klassiker. Denne is er yoghurtbaseret, og smager på ingen måde sundere end købeis. Til gengæld smager den bedre og har en fantastisk konsistens. Du kan selvfølgelig vælge en enkelt smag, hvis du ikke kan vente på at fryse isen i lag.
Ingredienser
- 8-10 styk
- Kakaois:
- 2 spsk kakao
- 1 banan
- 3 dl vaniljeyoghurt
- Vaniljeis:
- 2 dl vaniljeyoghurt
- 2 spsk agave
- 1 tsk vaniljepulver
- Bæris:
- 100 g jordbær
- 100 g hindbær
- 3 dl vaniljeyoghurt
- 2 spsk agave
Sådan laver du hjemmelavet regnbueis:
- Blend kakao, banan og vanilje-yoghurt, og fyld massen i ca. 8-10 isforme, ca. 1/3 op. Lad massen fryse.
- Blend vaniljeyoghurt, agave og vaniljepulver sammen, og fordel massen i formene, så isen nu når 2/3 op. Lad den fryse en smule, sæt pinde i, og frys den helt.
- Blend bær og yoghurt, og smag til med agave. Top med bær-isen, lad isen fryse helt og nyd!
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet tropicana-is med mango