Cæsarsalat med kylling og rugbrødschips
Den populære café-klassiker med et twist. Lav en cæsar salat med kylling, sprøde stykker rugbrød og en nem og super lækker hjemmelavet dressing.
4
Total:40 minutter
Ingredienser
Salat:
- 400 g kyllingebryst med skind
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 1 bundt grønne asparges
- 1 stort hoved romainesalat
- 50 g høvlet parmesan
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 100 g rugbrødschips
Dressing:
- 1 dl god mayonnaise
- 1 spsk. dijonsennep
- 2 tsk. Worcestershire sauce
- 1 dl fløde
Sådan laver du cæsarsalat:
- Salat: Tænd ovnen på 200 gr. Læg kyllingebryster i en lille bradepande. Dryp dem med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg kyllingebrysterne på midterste ovnribbe i 25-30 min.
- Bræk enderne af aspargesene, og skyl dem. Skær dem i mindre stykker. Damp aspargesene i spilkogende vand i 3 min. Hæld vandet fra, og afkøl dem under koldt vand.
- Del salaten i blade, skyl den, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten i mindre stykker. Kom den snittede salat i en salatskål.
- Skær kyllingebrysterne i store tern, og fordel kyllingen over salaten.
- Fordel de dampede asparges over salaten.
- Drys med høvlet parmesan.
- Skyl persillen, og nip bladene fra stilkene. Kom persillebladene over salaten.
- Knus rugbrødschips over salaten.
- Dressing: Rør mayonnaise sammen med sennep og Worcestershire sauce. Rør fløden i, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.