Sådan laver du kokostoppe

Sådan laver du kokostoppe

Klassisk og godt. De her kokostoppe er dog knap så søde som den originale version

Ingredienser

  • 10-12 stk:
  • 150 g kokosmel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g agavesirup
  • 2 små æg
  • smeltet mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe

  1. Bland kokosmel, vanilje og agave sammen i en kasserolle, og rør det sammen over middel varme. Lad det varme, til det dufter godt af kokos, ca. 5 min. Tag kasserollen af varmen, lad massen køle en smule, og rør æg i. Form massen til 10-12 små toppe (det er nemmest med våde hænder), og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  2. Bag dem ved 200 grader i 10-15 min. Tag dem ud, og lad dem køle helt på pladen.
  3. Dyp bunden i chokolade, lad den sætte sig, og servér ved stuetemperatur.