italiensk salat med bønner, figner, nødder, mozzarella

Salat af bønner, figner & mozzarella

Et strejf af Italien

4

Ingredienser

  • 300 g kogte grønne bønner
  • 6 blå figner i halve 
  • 100 g mozzarella 
  • 100 g parmaskinke i skiver
  • en god håndfuld blandede salater 
  • 1 håndfuld basilikum 
  • 35 g ristede hasselnøddekerner 
  • Dressing: 
  • 1 spsk olivenolie 
  • 2 spsk balsamico 
  • 1 tsk honning 
  • 1 tsk sennep 
  • salt, peber 
  • 300 g groft speltbrød

  1. Sådan gør du: Bland ingredienserne til salaten på et stort fad. Pisk dressingen sammen, og smag den godt til, før den dryppes over salaten. Server med speltbrød. 
  2. Energi pr. person: 490 kcal, fedt 30%, protein 21%, kulhydrat 49%