Salat af grillede peberfrugter med gedeost
Skøn salat med gedeost og grillede peberfrugter, der ikke får kalorieregnskabet til at gå amok.
1 person
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt (ca 100 g)
- 1 grøn peberfrugt (ca 100 g)
- 1 gul peberfrugt (ca 100 g)
- frissésalat
- 30 g brød
- 50 g chevre (gedeost, max 45+)
- Klassisk vinaigrette dressing
- 1 tsk sennep
- 15 g olivenolie
- 2 spsk lys eddike eller balsamicoeddike
- Kom sennep i en lille skål. Rør en tynd stråle olie i under kraftig omrøring. Når det er helt glat, røres eddiken i. Smag til med presset hvidløg, salt og peber. Opbevar dressingen i et glas – omryst den før brug.
- Læg de hele peberfrugter på en bagerist. Bag dem i en varm ovn ved 225° i ca et kvarter, til de er ret mørke, og skindet bobler op. Vend dem jævnligt undervejs.
- Tag peberfrugterne ud af ovnen. Dæk dem til med køkkenfilm i ca 10 minutter. Pil herefter skindet af dem og striml dem.
- Vend dem derefter sammen med lidt frissésalat, kom dressingen på og anret salaten på en tallerken.
- Skær brødet i meget tynde skiver og osten i ca 1 cm tykke skiver. Læg osten på brødet og gratinér det i en varm ovn ved 200° i ca 5 minutter. Server ostebrødene oven på peberfrugtsalaten.