Salat med tigerrejer, mango og peanuts
En salat med en lækker balance mellem surt, sødt og salt.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 250 g nudler
- 1 appelsin, saften her
- 1 lime, saften heraf
- 2 spsk fiskesauce
- 2 spsk sukker
- 16 tigerejer, optøede
- 1 spsk sesamolie (eller alm. olie)
- 4 skiver rødløg, i skiver
- 100 g mango, i skiver
- 30 g ristet kokos
- 60 g peanuts
- 2 spsk mynte
- 2 spsk friske koriander.
Sådan laver du salat med tigerrejer:
- Kog nudlerne i 2-5 min. Køl dem af i en si i koldt vand, og lad dem afdryppe.
- Bland appelsinsaft, limesaft, fiskesauce og sukker og mariner rejerne 15 min. deri.
- Steg tigerrejerne i sesamolie på en panden. Giv marinaden et kort opkog i en gryde og køl den af.
- Bland nudler med marinade og kom tigerrejer, rødløg, mangoskiver, ristet kokos, peanuts, mynte og koriander på.
- Prøv også nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
- Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/