Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk
En superhurtig ret, hvor velsmag og enkelhed går op i et.
4
Ingredienser
- *½-1 agurk
- 1 æble
- ½ rødløg
- *2½ dl græsk yoghurt eller drænet yoghurt
- lidt finthakket hvidløg
- lidt karry
- *Ca. 600 g issing-fileter eller anden fladfisk
- *2 ½ dl polenta eller grov majsmel
- olie til stegning
- Tilbehør:
- evt. rugbrød eller kartofler
Sådan gør du
- Skær agurk, æble og rødløg i små tern. Rør yoghurt med salt, peber, hvidløg, 1 spsk olivenolie og lidt karry. Skær issingfileter igennem på langs. Krydr med salt og peber og vend dem i polenta eller grov majsmel. Steg fisken gylden og sprød på en pande med olie ca. 3-4 minutter på hver side. Server den sprøde fisk med raitaen. Spis kartofler eller rugbrød til.
- Tjek dit basislager
- Opskrifterne forudsætter, at du har lidt forskelligt i dit køkken. Tjek derfor om du har:
- > olie til stegning
- > salt, peber og sukker
- > eddike, f.eks. æbleeddike
- > løg, f.eks. skalotteløg og rødløg
- > hvidløg
- > diverse krydderier og blandinger:
- ras el hanout (som kan udskiftes med f.eks. tandoori masala eller anden god krydderi-
- blanding, karry og paprika etc.)
PRØV OGSÅ: Kebab med blomkåls-'couscous'