Kombinationen af friske hindbær, et lille drys lakrids og den sprøde granola er fantastisk som topping på en god vaniljeis.
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(4 pers.)
Granola
1 dl honning
30 g havregryn
30 g kokos
30 g mandler
0,5 l vaniljeis
Annonse
200 g hindbær
lidt lakridspulver
1. Smelt honningen på en tør pande.
2. Kom havregryn, kokos og hakkede mandler på panden, og rist blandingen ved svag varme. Vend jævnligt i blandingen, så den ikke brænder på. Rist, til grynene er gyldne. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, og afkøl.
3. Kom isen i en skål sammen med halvdelen af hindbærrene, og rør det sammen, til isen bliver blød.
4. Server straks isen med resten af hindbærrene, et drys lakrids og granola.
Tip: Granola kan laves i god tid og opbevares i et glas med låg.