kyllingesalat

Thaisalat med kylling

Uhm, en genial ret, som man får lyst til at spise igen og igen.

4

Ingredienser

  • 400 g kogt eller stegt kyllingekød
  • ½ spidskål
  • 2-3 gulerødder
  • 1 udkernet rød peberfrugt
  • 1 udkernet orange peberfrugt
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. koriander
  • 1 bdt. thaibasilikum
  • 35 g ristede, salte cashewnødder
  • 200-250 g edamamebønner
  • Sesamdressing med citrongræs:
  • ¼ dl olie
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 3 spsk sojasauce
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk knust citrongræs
  • 4 arabiske fladbrød

Sådan gør du:

  1. Snit og skær kød og grønt i tynde strimler. Bland dem med kryddergrønt, cashewnødder og edamamebønner. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og vend den omhyggeligt med salaten. Server med arabiske fladbrød.
  2. Energi pr. person: 710 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%