Ovnbagte rødbeder med bær og honning
Nyd de bagte rødbedersom en selvstændigret med brød eller somtilbehør til vildt, fjerkræeller fisk.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 30 min.
- Ingredienser:
- 2-4 rødbeder (gerne forskellige slags)
- 1 stilk frisk rosmarin
- 1-2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 30 g valnøddekerner
- 100 g brombær
- 1 spsk. flydende honning
- 50 g blød gedeost
- Skræl rødbederne, ogskær dem i både ellerterninger. Vend demsammen med finthakketrosmarin, olie, salt ogpeber, og bred dem ud påen bageplade med bagepapir.
- Bag dem ved 200 graderi ca. 30 min. – vendrundt i dem efter de første15 min.
- Rist nødderne i 3-5min. på en tør pande, ogafkøl.
- Vend brombær oghonning i rødbederne, oganret med små klatter ostog ristede nødder.