Ovnbagte rødbeder med bær og honning

Ovnbagte rødbeder med bær og honning

Nyd de bagte rødbedersom en selvstændigret med brød eller somtilbehør til vildt, fjerkræeller fisk.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Ingredienser:
  • 2-4 rødbeder (gerne forskellige slags)
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 30 g valnøddekerner
  • 100 g brombær
  • 1 spsk. flydende honning
  • 50 g blød gedeost

  1. Skræl rødbederne, ogskær dem i både ellerterninger. Vend demsammen med finthakketrosmarin, olie, salt ogpeber, og bred dem ud påen bageplade med bagepapir.
  2. Bag dem ved 200 graderi ca. 30 min. – vendrundt i dem efter de første15 min.
  3. Rist nødderne i 3-5min. på en tør pande, ogafkøl.
  4. Vend brombær oghonning i rødbederne, oganret med små klatter ostog ristede nødder.