ca. 12 stk.
2 passionsfrugter
2 spsk. ahornsirup
250 g ren rå marcipan
2 spsk. flormelis
150 g hakket hvid chokolade
gul og blå levnedsmiddelfarve
2 spsk. hakket mørk chokolade
- Skrab indholdet fra passionsfrugterne i en si, og pres saften ud i en skål. Kog saft og sirup sammen i en lille gryde et par min. Køl det af.
- Ælt marcipanen med saften.
- Form marcipanen til påskeæg ca. 3 cm i højden. Lad dem tørre 1 time på husholdningsfilm i køleskabet. Smelt ⅔ af den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør resten i, til det er smeltet.
- Farv med gul og blå levnedsmiddelfarve, til chokoladen har en mintgrøn farve. Overtræk påskeæggene med chokolade. Læg dem på husholdningsfilm på et skærebræt. Drys med mørk chokolade. Lad dem stivne i køleskab. Pak dem i en lufttæt boks, og opbevar dem i køleskabet.