Pande-gullasch
En nem opskrift på dejlig pande-gullasch.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 25 min.
- 250 g hakket oksekød
- 1/2 spsk olie eller smør
- 1 løg (finthakket)
- 1 spsk paprika (mild eller stærk, afhængig af smag)
- 1/2 l bouillon eller vand
- 1 lille ds koncentreret tomatpure
- 1-2 gulerødder (i tern)
- 150 g knoldselleri (i tern)
- 250 g kartofler (i tern)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1/2 tsk kommen
- salt og peber
- Brun kødet på en pande med olie eller smør. Tilsæt løg, salt og peber og steg endnu 5 min.
- Vend grønsager og kartofler i kødet.
- Tilsæt paprika, bouillon (eller vand) og tomatpuré og lad retten simre ca. 10 min.
- Rør hvidløg sammen med kommen og rør det i retten. Lad det simre 5-10 min. mere – til alt er mørt.
- Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med brød til.