Pandestegt tomatpizza

Pandestegt tomatpizza

Ingredienser

  • 1 æg
  • 75 g DDV yoghurt 7%
  • 30 g lyst brød
  • salt og peber
  • 1 tsk DDV plante 70
  • 150 g tomater (skiver)
  • 75 g ost (maks. 20+, revet)
  • frisk timian
  • evt. grøn salat

  1. Kom æg, yoghurt og brød i en minihakker og kør det sammen til en slags dej. Krydr med salt og peber.
  2. Hæld dejen på en varm pande med fedtstof og steg pizzabunden gylden på begge sider.
  3. Læg herefter tomaterne ovenpå og drys med timian.
  4. Sæt panden i en 200 grader varm ovn og bag pizzaen, til osten er smeltet og gylden.
  5. Kalorier 487 kcal

    Protein 39 g (32%)

    Kulhydrat 29 g (23%)

    Fedt 25 g (45%)

    Kostfibre 4 g

  6. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  7. Køb bogen - klik her