Pandestegt tomatpizza
Ingredienser
- 1 æg
- 75 g DDV yoghurt 7%
- 30 g lyst brød
- salt og peber
- 1 tsk DDV plante 70
- 150 g tomater (skiver)
- 75 g ost (maks. 20+, revet)
- frisk timian
- evt. grøn salat
- Kom æg, yoghurt og brød i en minihakker og kør det sammen til en slags dej. Krydr med salt og peber.
- Hæld dejen på en varm pande med fedtstof og steg pizzabunden gylden på begge sider.
- Læg herefter tomaterne ovenpå og drys med timian.
- Sæt panden i en 200 grader varm ovn og bag pizzaen, til osten er smeltet og gylden.
Kalorier 487 kcal
Protein 39 g (32%)
Kulhydrat 29 g (23%)
Fedt 25 g (45%)
Kostfibre 4 g
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
- Køb bogen - klik her