Pandestegte tomater med pasta

Aftensmad på 15 minutter: Pandestegte tomater med pasta

En skøn og nem pastaret, som du kan lave færdig på et kvarter. Når tomater bages som her, bliver de dejlig søde og kan bruges i en lækker pastaret som denne. Her får du opskriften på den nemme pastaret, som du kan lave på INGEN tid. Velbekomme ツ

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 400 g penne
  • 250 g små tomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 5 spsk. olivenolie
  • 1 bundt basilikum
  • 200 g hel mozzarella
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Skyl tomater og forårsløg. Skær forårsløgene i mindre stykker.
  3. Opvarm en spsk. olivenolie på en pande. Svits forårsløg og tomater i 5-6 min.
  4. Kom den kogte pasta på panden, og vend godt rundt med basilikumblade.
  5. Kom hele molevitten i en skål, og læg mozzarellaen i midten. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.