Panino med salat og skinke
Næringsindhold
- Energi pr. person:410 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Ingredienser
- 4 panino eller ciabattaboller med grov durum á 90 g
- 2 spsk pesto
- 1 grillet, rød peberfrugt i kvarte
- en god håndfuld salater
- 150 g kogt skinke i tynde skiver
- 75 g salami i tynde skiver
- 50 g mager ost 10% i tynde skiver.
- Flæk og smør brødene med lidt pesto, læg dem sammen med peberfrugt, salater, charcuteri og ost.
- Grillede peberfrugter: Flæk, udkern og læg peberfrugterne på et stykke folie med den buede side opad. Grill pebrene under ovngrillen, til de er mørke og blistrede. Afkøl dem en smule, flå skindet af og de er klar til brug.
- Tilberedningstid: ca. 15 minutter.
- TIP: Grill gerne flere peberfrugter ad gangen. De holder sig fint i køleskabet og er nemme at bruge i sandwich og salater.