Parmaskinke på minifocaccia
(4-6 personer)
Ingredienser
- 25 g gær
- 4 dl lunken vand
- 1 tsk. salt
- 150 g durumhvedemel
- ca. 340 g hvedemel, gerne italiensk til pizzaer
- Desuden:
- 2 spsk. hakket frisk rosmarin
- 2 spsk. olivenolie
- 100 g parmaskinke i tynde skiver
- 1 cantaloupmelon
- Udrør gæren i vand. tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen, til den er smidig. stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time, tildækket. Pres dejen ud i en firkant på et stykke bagepapir (ca. 30 x 40 cm).
- Lad den efterhæve 15 min. tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Pensl med olie, og drys med rosmarin. Bag focacciaen ved 225 gr. i ca. 15-18 min.
- Pynt de lune brød med parmaskinke. server med både af melon.