Parmaskinke på minifocaccia

Parmaskinke på minifocaccia

(4-6 personer)

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 4 dl lunken vand
  • 1 tsk. salt
  • 150 g durumhvedemel
  • ca. 340 g hvedemel, gerne italiensk til pizzaer
  • Desuden:
  • 2 spsk. hakket frisk rosmarin
  • 2 spsk. olivenolie
  • 100 g parmaskinke i tynde skiver
  • 1 cantaloupmelon

  1. Udrør gæren i vand. tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen, til den er smidig. stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time, tildækket. Pres dejen ud i en firkant på et stykke bagepapir (ca. 30 x 40 cm).
  2. Lad den efterhæve 15 min. tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Pensl med olie, og drys med rosmarin. Bag focacciaen ved 225 gr. i ca. 15-18 min.
  3. Pynt de lune brød med parmaskinke. server med både af melon.