Påskemacarons

Påskemacarons: Bag de fineste påskegule macarons

Lækre macarons til påske - de fine og florlette kager passer perfekt på kaffebordet til påske. Her får du opskriften på lækre macarons, som i anledning af påsken selvfølgelig har den flotteste påskegule farve. Se her, hvordan du selv bager de fine macarons til påske:

(ca. 15 stk.)

Ingredienser

  • 200 g flormelis
  • 100 g smuttede og fintblendede mandler
  • 80 g æggehvider (2-3 stk.)
  • 25 g sukker
  • gul levnedsmiddelfarve
  • Hvid chokoladecreme:
  • 1 dl. piskefløde
  • 100 g. hvid chokolade

Sådan bager du gule macarons til påske:

  1. Start med chokoladecremen: Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Smelt hakket hvid chokolade heri. Køl blandingen helt af i køleskab, gerne natten over. Pisk det cremet. 
  2. Sigt flormelis ned i en skål. Vend de blendede mandler i.
  3. Pisk stuetempererede æggehvider stive i en skål. Tilsæt sukkeret, og pisk videre til en sej marengs.
  4. Vend flormelis og mandelmel i marengsen lidt ad gangen, indtil blandingen er ensartet. Farv marengsen med levnedsmiddelfarve.
  5. Hæld blandingen i sprøjtepose med en 10 mm’s tylle, og sprøjt den ud i cirkler med en diameter på 3 cm på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad de ubagte macarons hvile i ca. 30 min., inden du bager dem i en forvarmet ovn ved 150 gr. varmluft i 12-15 min. Lad kagerne køle helt af, inden de løftes fra pladen med en paletkniv
  7. Kom chokoladecremen i en sprøjtepose, og fordel det på halvdelen af kagerne. Læg den anden halvdel på kagen.