Pasta med bacon og edamamebønner

Pasta med bacon og edamamebønner

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stege-/kogetid: ca. 15 min.
  • Ingredienser:
  • 300-400 g tørret båndpasta (eller spaghetti)
  • 2 tsk. salt pr. l kogevand (beregn 1 liter vand pr. 100 g pasta + 1 ekstra l til bønnerne)
  • 200 g bacon
  • 6-8 soltørrede tomater (i olie)
  • 400 g bælgede edamamebønner (friske sojabønner, eller andre bønner fra frost)
  • friskkværnet peber
  • 1 potte frisk basilikum

  1. Sæt vand med salt overtil pastaen.
  2. Skær bacon i tern, ogsteg dem gyldne på allesider i ca. 10 min. på enpande ved middelvarme.Hæld fedtet fra panden.Hak tomaterne, og blandmed baconen.
  3. Kog pastaen uden låg,og rør i gryden af og til.Læs kogetiden på pakken.Smag på pastaen, og kogden ikke længere, end atden stadig har bid. Tilsætedamamebønnerne tilpastaen de sidste 5 min.af kogetiden.
  4. Hæld pasta og bønner iet dørslag, og vend strakspastaen sammen medbacon og soltørrede tomater. Nyd retten frisklavetmed et godt drys peber ogfrisk basilikum.