Pasta med kalkun
4 personer
Ingredienser
- 300 g fuldkornsspaghetti f.eks. skruer
- 1 løg
- 1 spsk. olivenolie
- 75 g bacon i tern
- 400 g kalkun i små tern
- 2 dl bouillon
- 1 dl fløde 9 %
- 1 tsk. majstivelse
- 150 g ærter, fine fra frost
- citronsaft
- salt, peber
- Tilbehør:
- friskreven parmesan og blandet salat
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Hak løget, og svits det i olie 1 min. Svits baconen med. Kom kødet i, og steg det med, til det har skiftet farve. Kom bouillonen ved, og lad det snurre sammen i ca. 10 min.
- Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom ærterne i. Kog retten kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.