4 personer

Ingredienser

  • 300 g fuldkornsspaghetti f.eks. skruer
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 75 g bacon i tern
  • 400 g kalkun i små tern
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl fløde 9 %
  • 1 tsk. majstivelse
  • 150 g ærter, fine fra frost
  • citronsaft
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • friskreven parmesan og blandet salat

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget, og svits det i olie 1 min. Svits baconen med. Kom kødet i, og steg det med, til det har skiftet farve. Kom bouillonen ved, og lad det snurre sammen i ca. 10 min.
  3. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom ærterne i. Kog retten kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.