Pasta med kalv, asparges og spinat

Pasta med lynstegt kalv, asparges & spinat

Nyd den lækre forårsret med pasta, kalv, asparges og spinat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    50 %

4

Ingredienser

  • 2 kalvekoteletter ca. 300 g
  • salt, peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 g asparges
  • ½ bakke babyspinat lidt frisk mynte
  • 300 g fuldkornsfettuccine eller pappardelle
  • 1,5 dl cremefraiche 9 %
  • 1-2 spsk fuldkornssennep

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i tykke strimler og vend dem med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet ved rask varme i 2-3 minutter. Snit aspargesene i mindre stykker, kom dem ved kødet og steg videre i yderligere et par minutter. Vend spinat og evt. frisk mynte i til sidst og lad den falde lidt sammen. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og vend den med cremefraiche, sennep og server med det lynstegte kalvekød og grønsager.