Pasta med minikrebinetter og mozzarella
Nem aftensmad med pasta - servér krebinetterne i mini-format sammen med pasta og frisk mozzarella. Så er aftensmaden hurtigt på bordet!
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge-/stegetid: ca. 15 min.
- 300 g pasta (f.eks. brede band)
- 400 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 courgette (ca. 250 g)
- 1 rød peber
- 1 spsk. olivenolie
- 2 dl bouillon
- 200 g gule cherrytomater
- 125 g frisk mozzarella
- 1 bdt. frisk basilikum
- Tilbehør: friskrevet parmesan
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Form kødet til 8 små krebinetter, og krydr dem med salt og peber.
- Steg dem i olie på en pande, til de er gennemstegt (6-8 min. i alt).
- Hak løget.
- Skær courgette og peberfrugt i terninger.
- Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillon ved, og kog det sammen i 5 min. Vend pastaen i.
- Kom pastablandingen på et fad. Fordél krebinetter, halve cherrytomater, mozzarellaost i terninger og basilikum over. Servér straks.