Pasta med minikrebinetter og mozzarella

Pasta med minikrebinetter og mozzarella

Nem aftensmad med pasta - servér krebinetterne i mini-format sammen med pasta og frisk mozzarella. Så er aftensmaden hurtigt på bordet!

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge-/stegetid: ca. 15 min.
  • 300 g pasta (f.eks. brede band)
  • 400 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 courgette (ca. 250 g)
  • 1 rød peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl bouillon
  • 200 g gule cherrytomater
  • 125 g frisk mozzarella
  • 1 bdt. frisk basilikum
  • Tilbehør: friskrevet parmesan

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Form kødet til 8 små krebinetter, og krydr dem med salt og peber.
  3. Steg dem i olie på en pande, til de er gennemstegt (6-8 min. i alt).
  4. Hak løget.
  5. Skær courgette og peberfrugt i terninger.
  6. Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillon ved, og kog det sammen i 5 min. Vend pastaen i.
  7. Kom pastablandingen på et fad. Fordél krebinetter, halve cherrytomater, mozzarellaost i terninger og basilikum over. Servér straks.