Pasta med mørbrad og pesto

Pasta med mørbrad og pesto

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 300 g pasta, f.eks. rør
  • 1 glas god pesto
  • 4 tomater
  • Pynt:
  • evt. frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • kogte grønne bønner
  • oliven

  1. Rens mørbraden for senerog hinder. Skær den ud i 2 cmtykke bøffer. Krydr kødet medsalt og peber. Brun mørbradbøffernepå begge sider, ogsteg dem 2-3 min. mere påhver side.
  2. Kog pastaen efter anvisningpå emballagen, og afdryp deni en sigte. Kom den tilbagei gryden, og vend pestoen i.Fordel pastaen på et fad ellertallerkner. Fordel mørbradbøfferog tern af tomater over.Pynt evt. med basilikum. Givbønner og oliven til, ellerfordel dem over retten.