Pasta med parmaskinke

Pasta med parmaskinke

Let og lækker hverdagsmad med smagen af Italien.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege-/kogetid: ca. 15 min.
  • 2 gule peber
  • 2 røde peber
  • 1 aubergine
  • 4 spsk. olivenolie
  • 400 g pasta (f.eks. rør)
  • 125 g frisk mozzarella
  • 1 bdt. rucolasalat
  • 100 g parmaskinke (i tynde skiver)
  • Tilbehør: parmesan

  1. Skær peberfrugterne i strimler og auberginen i terninger.
  2. Steg peberfrugt og aubergine gyldent i olie.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend peberfrugtblandingen i pastaen. Fordél terninger af mozzarella over. Pynt med rucola. Servér parmaskinken ved siden af, eller fordél den over pastaen.
  5. Tip: Du kan også vende 3-4 spsk. færdig pesto i retten, så skal du kun bruge 1-2 spsk. olie til stegningen.