Pasta

Pasta med ragout af rodfrugter

Lækker vegetarmad, der egner sig godt i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    475 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    59 %

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornslinguine
  • 1 spsk olivenolie
  • 1-2 hakkede løg
  • 2 fed knust hvidløg
  • 300 g groft høvlet selleriknold
  • 200-300 g røde udkernede
  • peberfrugter
  • 2 grofthøvlede gulerødder
  • 1 karton flåede, hakkede
  • tomater 370 g
  • 1 spsk tyndtskåret skal
  • af ubehandlet citronskal
  • frisk rosmarin
  • salt, peber, lidt sukker
  • 35 g ristede pinjekerner
  • 50 g parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien og sauter løg, hvidløg og selleri heri et par minutter. Skær peberfrugterne i mundrette stykker, bland dem ved sammen med gulerødderne og sauter yderligere et par minutter, før tomater, citronskal samt rosmarin tilsættes. Lad det hele snurre under omrøring i 10- 12 minutter, smag til med salt, peber og sukker, vend ragout og pasta sammen og server med pinjekerner og parmesan.