Pasta med ratatouille
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:65 %
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2 små courgetter i grove tern
- 1 aubergine i grove tern
- 2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
- ½ liter passata (flydende flåede tomater)
- lidt grøntbouillon
- salt, friskkværnet peber
- frisk eller tørret basilikum og oregano.
- 300 g fuldkornsspaghetti.
- Tilbehør:
- 50 g reven parmesanost.
Sådan gør du
- Svits de forskellige slags løg i olie, bland de resterende grøntsager ved og svits videre under omrøring i yderligere et par minutter.
- Hæld passataen ved sammen med lidt grøntbouillon, krydr med salt, peber og frisk eller tørret basilikum og oregano.
- Lad det hele snurre ca. 20 minutter til grøntsagerne er møre og smag til med yderligere krydderier. Kog pastaen imens, afdryp og server den med grøntsagssaucen, yderligere krydderurter samt en skål reven parmesan.
- Tilberedningstid: ca. 35 minutter.
- TIP: En supernem genvej er at bruge en pose frossen ratatouilleblanding og tilsætte dine egne krydderier.