Verdens bedste pasta med salsiccia - mad på 20 minutter
Salsiccia er en italiensk, krydderet svinepølse fuld af smag. Den tilføjer en fantastisk dybde til den klassiske tomatsovs. En fyldig pastaret, som smager af Sydeuropa - og nem aftensmad, når du har travlt.
4
Ingredienser
- 500 g tagliatelle
- 300 g rå salsiccia
- 1 fed hvidløg
- 1 fennikel
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ finthakket rød chili eller lidt chiliflager
- Salt og peber
- 2 spsk. hakkede urter, f.eks. persille og basilikum
Tilbehør:
- Parmesanost
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Fjern skindet fra de rå salsiccia, og del farsen i mindre stykker. Hak hvidløget fint. Fjern stokken på fennikel, og skær den i fine skiver.
- Varm olien op i en stor stegepande, og steg hvidløget i 1 min. Tilsæt salsiccia, og steg i yderligere 5 min., til kødet har fået en fin farve. Tilsæt fennikel, og steg i 3 min., mens du rører et par gange undervejs.
- Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater. Krydr med chili, salt og peber. Vær forsigtig med saltet, da salsiccia indeholder en del salt. Lad det simre i 5-10 min., og smag sovsen til.
- Server den kogte pasta med tomatsovsen. Top med friske urter og revet parmesan.