Tagliatelle med salsiccia

Verdens bedste pasta med salsiccia - mad på 20 minutter

Salsiccia er en italiensk, krydderet svinepølse fuld af smag. Den tilføjer en fantastisk dybde til den klassiske tomatsovs. En fyldig pastaret, som smager af Sydeuropa - og nem aftensmad, når du har travlt.

4

Ingredienser

  • 500 g tagliatelle
  • 300 g rå salsiccia
  • 1 fed hvidløg
  • 1 fennikel
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ finthakket rød chili eller lidt chiliflager
  • Salt og peber
  • 2 spsk. hakkede urter, f.eks. persille og basilikum

Tilbehør:

  • Parmesanost

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Fjern skindet fra de rå salsiccia, og del farsen i mindre stykker. Hak hvidløget fint. Fjern stokken på fennikel, og skær den i fine skiver.
  3. Varm olien op i en stor stegepande, og steg hvidløget i 1 min. Tilsæt salsiccia, og steg i yderligere 5 min., til kødet har fået en fin farve. Tilsæt fennikel, og steg i 3 min., mens du rører et par gange undervejs.
  4. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater. Krydr med chili, salt og peber. Vær forsigtig med saltet, da salsiccia indeholder en del salt. Lad det simre i 5-10 min., og smag sovsen til.
  5. Server den kogte pasta med tomatsovsen. Top med friske urter og revet parmesan.