Pasta med sej og krydret tomatsauce

Pasta med sej og krydret tomatsauce

Mangler du også lidt inspiration til at få sneget fisk ind på menuen hver uge? Så prøv denne opskrift på lækker aftensmad med fisk og pasta, som er både let og hurtigt at lave.

4 personer

Ingredienser

  • 600 g lyssej
  • 300 g pasta f.eks. fuldkornsrør
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk. tørrede chiliflager
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • evt. 12 spsk. hakkede kapers
  • evt. 1 spsk. hakket ansjos fra glas eller worchestersauce
  • 1 forårsløg
  • 3-4 spsk. hakket bredbladet persille
  • Tilbehør:
  • salat

Sådan laver du pasta med sej og tomatsauce

  1. Kog pastaen, og afdryp den.
  2. Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie.
  3. Kom flåede, hakkede tomater, kapers og evt. ansjos i, og lad det småkoge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kom fisketern i, og kog op. Lad dem småkoge med 3 min. under låg.
  5. Vend det forsigtig i pastaen.
  6. Drys snittet forårsløg, persille og evt. lidt ekstra kapers over.