Hurtig pastaret med tomat og feta
Fyld et fad med friske cherrytomater, en blok feta og andre gode sager - og stil det i ovnen, mens du koger pastaen ved siden af på tre minutter. Det er en nem og hurtig aftensmad med masser af smag! Og den er kødfri, så det er også en god vegetar pastaret.
4
Ingredienser
- 500 g cherrytomater
- 1 løg
- 150 g feta
- 3 spsk. balsamico
- ½ dl god olivenolie
- Salt og peber
- 300 g frisk pasta
- 1 bundt basilikum
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 gr. Pensl et ovnfast fad med olivenolie.
- Skyl tomaterne og kom dem i fadet.
- Læg feta i midten af fadet. Dryp med balsamico og olivenolie over det hele. Krydr med salt og peber.
- Sæt fadet på midterste ovnribbe og bag i 30 min.
- Kog pasta i spilkogende saltet vand i 3 min. Kom den kogte pasta i tomatfadet. Vend det hele rundt til tomater og feta bliver mast.
- Hak basilikum og vend den hakkede basilikum i retten. Dryp med mere olivenolie og krydr med salt og peber.