Pastaret

Pasta med tomatstegte rejer

Pasta med masser af smag – som du kan lave i en fart.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    370 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    63 %

4

Ingredienser

  • ca. 300 g fuldkornslinguine
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 udkernet, finthakket chili
  • 4-5 store hakkede tomater
  • salt, peber
  • 250 g store rejer
  • 1 håndfuld rucola

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde eller stor sauterpande og sauter løg, hvidløg, chili og tomater heri – uden de tager farve – under omrøring i 5-6 minutter. Bland rejerne ved og steg dem kort, smag til med salt og peber, vend rucolaen i og server med det samme.
  2. Energi pr. person: 370 kcal, fedt 15%, protein 22%, kulhydrat 63%