Pastagryde med oksekød og tomatsovs
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 200 g hakket oksekød
- ½ spsk olie
- salt og peber
- 1 løg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
- 1-2 gulerødder (fintsnittet)
- 1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
- 2½ dl bouillon eller vand
- 200 g kort tørret pasta
- frisk basilikum eller bredbladet persille
- Tilbehør:
- parmesanost
- Brun kødet i en bredbundetgryde med olie og krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløgog grønsager ogsteg under omrøring3-5 min.
- Tilsæt tomater ogbouillon og lad retten simre 10 min.
- Vend pastaen i retten og lad det simre under låg 10-12 min., til pastaener mør.
- Smag til med salt ogpeber og drys med basilikum eller persilleblade.