Pastagryde med oksekød og tomatsovs

Pastagryde med oksekød og tomatsovs

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 200 g hakket oksekød
  • ½ spsk olie
  • salt og peber
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
  • 1-2 gulerødder (fintsnittet)
  • 1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
  • 2½ dl bouillon eller vand
  • 200 g kort tørret pasta
  • frisk basilikum eller bredbladet persille
  • Tilbehør:
  • parmesanost

  1. Brun kødet i en bredbundetgryde med olie og krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløgog grønsager ogsteg under omrøring3-5 min.
  2. Tilsæt tomater ogbouillon og lad retten simre 10 min.
  3. Vend pastaen i retten og lad det simre under låg 10-12 min., til pastaener mør.
  4. Smag til med salt ogpeber og drys med basilikum eller persilleblade.