Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling og grønt

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Pastasalat med kylling til 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst, ca. 250 g
  • 250 g fuldkornspasta (skruer fra ’økologisk balance’)
  • 200 g ærter
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 stængler blegselleri
  • 1 potte brøndkarse
  • Dressing:
  • 200 dl cremefraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk sød sennep
  • 1 bundt purløg
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Groft brød, 300 g

Sådan gør du:

  1. Kog kyllingebrysterne i ca. 12 min. Kasser kogevandet og del kødet i mindre stykker. Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærterne med. Afdryp og afkøl. Snit forårsløg og selleri. Rør ingredienserne til dressingen sammen med klippet purløg og vend med pasta, kylling, ærter, forårsløg og selleri. Smag til med salt og peber og top med brøndkarse. Server med brød.
  2. Energi pr. person: 600 kcal., protein 22%, kulhydrat 57%, fedt 21%