Peanutbutter-småkager med hindbærsyltetøj
De fleste kender peanuts som snacks til en drink, men man laver også peanutbutter af nødderne. Det er godt på en hurtig mad med en klat syltetøj ovenpå. Nyd evt. kagerne med et glas iskoldt mælk.
Ca. 15 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 10 min.
- 75 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 75 g peanutbutter (jordnøddesmør)
- 100 g brun farin
- 1 æg
- ca. 3 spsk. hindbærmarmelade
- Kom mel, bagepulver og peanutbutter i en foodprocesseor. Kør til ensartet konsistens. Tilsæt farin og æg.
- Tril dejen til ca. 15 små kager, og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Lav en lille fordybning i hver kage med enden af skaftet på en grydeske. Sæt en lille klat syltetøj i hver fordybning.
- Bag kagerne i ca. 10 min. ved 175 grader, til de er sprøde og lysebrune. Lad dem afkøle på en bagerist.