-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Pizza med gorgonzola, rucola og pærer
Kombinationen af søde pærer og salt gorgonzola er fantastisk.
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- Pizzadej:
- 25 g gær
- 2 dl vand
- 1 spsk olivenolie
- ca. 300 g hvedemel
- 100 g fuldkornsmel eller hvedeklid
- 1 tsk. salt.
- 250 g gorgonzola
- 4 pærer
- 100 g rucola
- olivenolie
- sort peber
- Tilbehør:
- grøn salat til
Sådan gør du:
- Rør gæren ud i håndlunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt sammen. Stil dejen til hævning i ca. 1 time. Rul dejen ud til 1 stor eller 4 små pizzaer.
- Bag bundene i ovnen ved 200 grader i 15 min.
- Skær pærerne i skiver og læg dem på pizzaen sammen med skiver af gorgonzola. Dryp med olivenolie. Bag pizzaen færdig i ovnen ca. 10-15 min. ved 225 grader.
- Drys rucola over pizzaen og kværn sort peber på. Spis med det samme.
- Prøv også bagte rødbeder med pærer, nødder og peberrod
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/