Pizza med kartoffel og chorizopølse
Pizza er en sikker succes - her tilberedt med kartoffel og en lækker chorizopølse.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 10 min.
- Bagetid: 15 min.
- Fryse-egnet
- 1 pakke færdig pizzadej, 400 g
- ½ spsk jomfruolivenolie
- 400 g kogte kartofler
- 100 g revet ost
- 75 g chorizopølse
- frisk koriander eller basilikum
- 1. Tænd ovnen på 250 grader. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og pensl den med olivenolie.
- 2. Mos kartoflerne let og vend dem sammen med ost og pølse, der er skåret i tynde skiver. Fordél fyldet på dejen og bag pizzaen 12-15 min.
- 3. Drys med frisk koriander eller basilikum og servér straks.
- Tip: Lav din egen pizzadej: Rør 15 g gær ud i 2 dl lunkent vand og tilsæt 300 g pizzamel, 1 spsk olivenolie og 1 tsk salt. Ælt dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse — ca. 1 time.