Pizza med svampe og marinerede auberginer
Capricciosa betyder denlunefulde på italiensk,og er en sand klassiker.Kan det måske væreen krofatters drillerieroverfor sin kone? I denneportion fyld er der til1 pizza.
(1 pizza)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ingredienser:
- 125 g svampe (i skiver eller stykker)
- 1 spsk olivenolie eller smør
- 1 dl færdig tomatsovs til pizza
- 2 spsk grillede auberginer
- 2 spsk finthakket salami
- evt. 2 spsk sorte oliven
- 1 stk. mozzarella (ca. 150 g)
- 2 spsk olivenolie
- pizzadej (se opskriften her: Grundopskrift på pizzadej)
- Fordel tomatsovs overden udrullede dejbund.
- Rist de delte svampekort i fedtstoffet på enpande. Lad dem svalelidt, før de fordeles pådejbunden.
- Kom auberginerog salami på ogdæk med skivet mozzarella.
- Dryp med olie ogbag i 20 min.