Pizza med svampe og marinerede auberginer

Pizza med svampe og marinerede auberginer

Capricciosa betyder denlunefulde på italiensk,og er en sand klassiker.Kan det måske væreen krofatters drillerieroverfor sin kone? I denneportion fyld er der til1 pizza.

(1 pizza)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ingredienser:
  • 125 g svampe (i skiver eller stykker)
  • 1 spsk olivenolie eller smør
  • 1 dl færdig tomatsovs til pizza
  • 2 spsk grillede auberginer
  • 2 spsk finthakket salami
  • evt. 2 spsk sorte oliven
  • 1 stk. mozzarella (ca. 150 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • pizzadej (se opskriften her: Grundopskrift på pizzadej)

  1. Fordel tomatsovs overden udrullede dejbund.
  2. Rist de delte svampekort i fedtstoffet på enpande. Lad dem svalelidt, før de fordeles pådejbunden.
  3. Kom auberginerog salami på ogdæk med skivet mozzarella.
  4. Dryp med olie ogbag i 20 min.