Pizza Napolitana

Pizza Napolitana

På en ægte Pizza Napolitanaer fyldet kuntomater og ost og evt.ansjosfileter. Her har videsuden tilsat oliven ogoregano. Her er nok til 2pizzaer i denne portionfyld.

(2 pizzaer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • Ingredienser:
  • 6 store modne tomater
  • 8-10 sorte oliven
  • 2-3 spsk revet parmesan
  • 1 spsk hakket frisk oregano
  • 1 spsk hakket frisk basilikum
  • 200 g revet mozzarella
  • 2-3 spsk olivenolie
  • pizzadej - se hvordan du laver den her: Grundopskrift på pizzadej

  1. Rul en dejkugle ud til en firkantet plade.Hak halvdelen af tomaternefint og læg dempå dejen. Drys med salt.
  2. Skær resten af tomaternei skiver og lægdem på. Drys med oregano,basilikum og sorteoliven. Fordel den revneost over.
  3. Dryp med olienog bag pizzaen i 10-15min., lidt længere hvisbunden ikke er forbagt.