Pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater

Pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater

Prøv de lækre pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater, der også kan bruges til madpakken.

20 stk.

Total:20 minutter

Pizzadej:

  • 25 g gær
  • 3¼ dl lunkent vand
  • ¾ tsk. salt
  • 200 g fuldkornsmel, f.eks. durum
  • 300 g hvedemel, gerne pizzamel
  • 250 g hakket svinekød
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl færdigkøbt pizzasauce eller brug tomatpuré
  • 10 g soltørrede tomater
  • 4 spsk. hakket persille
  • 2-3 tsk. oregano
  • 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
  • 150 g reven pizzaost
  • 1 spsk. tørret oregano

sådan gør du

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
  3. Del dejen i 2 stykker. Rul dem ud i rektangler (15 cm x 20 cm).
  4. Svits kødet i olivenolie, til det har skiftet farve. Kom pizzasauce, soltørrede tomater i meget små tern, persille, oregano og oliven i. Kog det sammen i 4-5 min.
  5. Fordel kødsaucen over pizzabundene. Drys osten over.
  6. Rul sammen til roulader, og skær i 2½ cm tykke skiver.
  7. Læg sneglene på bagepapir. Tryk dem lidt flade med hånden, så de er ca. 1 cm tykke.
  8. Dryp med olivenolie, og drys med oregano.
  9. Bag pizzasneglene i 15- 18 min. ved 225 grader på midterste ovnribbe. Afkøl.