Pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater
Prøv de lækre pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater, der også kan bruges til madpakken.
20 stk.
Total:20 minutter
Pizzadej:
- 25 g gær
- 3¼ dl lunkent vand
- ¾ tsk. salt
- 200 g fuldkornsmel, f.eks. durum
- 300 g hvedemel, gerne pizzamel
- 250 g hakket svinekød
- 1 spsk. olivenolie
- 2 dl færdigkøbt pizzasauce eller brug tomatpuré
- 10 g soltørrede tomater
- 4 spsk. hakket persille
- 2-3 tsk. oregano
- 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
- 150 g reven pizzaost
- 1 spsk. tørret oregano
sådan gør du
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
- Lad den hæve tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
- Del dejen i 2 stykker. Rul dem ud i rektangler (15 cm x 20 cm).
- Svits kødet i olivenolie, til det har skiftet farve. Kom pizzasauce, soltørrede tomater i meget små tern, persille, oregano og oliven i. Kog det sammen i 4-5 min.
- Fordel kødsaucen over pizzabundene. Drys osten over.
- Rul sammen til roulader, og skær i 2½ cm tykke skiver.
- Læg sneglene på bagepapir. Tryk dem lidt flade med hånden, så de er ca. 1 cm tykke.
- Dryp med olivenolie, og drys med oregano.
- Bag pizzasneglene i 15- 18 min. ved 225 grader på midterste ovnribbe. Afkøl.