Pølsehorn med brunchpølser

Pølsehorn med brunchpølser

Nemme pølsehorn med brunchpølser - sådan bager du lækre pølsehorn til madpakken:

(12 stk.)

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3¼ dl lunkent vand
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 200 g grahamsmel
  • 300 g hvedemel, gerne pizzamel
  • 12 ferske brunchpølser
  • 1 sammenpisket æg
  • 4-5 spsk. sesamfrø
  • Tilbehør:
  • tomatketchup

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted dækket med et klæde.
  2. Del dejen i 2 kugler. Rul dem ud til 1 cm tykke cirkler. Skær hver af dem i 6 trekanter. Læg en pølse over. Rul dejen sammen om pølsen fra den brede ende.
  3. Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø. Bag hornene ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Server med ketchup.