Power knækbrød

Power knækbrød

Powerknækbrødet er fyldt med sunde vitaminer og fedtstoffer. Knækbrødet smager godt med humus eller olivenpasta.

10-20 stk. knækbrød

Ingredienser

  • Power knækbrød
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner eller græskarkerner ( eller halvt af hver)
  • 1 dl boghvedegryn
  • 2 dl fuldkornsrismel
  • 2 dl majsmel
  • 1 dl olivenolie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk havsalt
  • 3 tsk HUSK (loppefrøskaller), fås i de fleste større supermarkeder

Sådan laver du power knækbrød

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Brug en grydeske.
  2. Placér halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og udrul dejen til en flad pandekage med en kagerulle (du kan ikke rulle på selve dejen, da den klistrer)
  3. Gentag med den anden halvdel af dejen.
  4. Fjern øverste stykke bagepapir fra dejen, når den er rullet flad, og opdel dem i passende stykker med en pizzakniv eller en skarp kniv. Bag det hele i 20 min ved 180 °
  5. Afkøles brødene en brødrist.
  6. 1 skive knækbrød: 60 kcal.
  7. Se også opskrift på Kokos-banankage.
  8. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter.

Tip

Strø sesamfrø eller knuste solsikkekerner over dejen, når den er rullet ud. Læg bagepapiret ovenpå, og rul let, så kernerne trykkes ned i dejens overflade.