Proteinbar

Proteinbar med chokolade

Smagen af chokolade og abrikos gør denne snack rigtigt appetitlig, og den sikrer dig en optimal balance mellem protein og kulhydrat, som er godt for dig lige efter træning.

10 styk

Ingredienser

  • 80 g BageSød eller Perfect Fit
  • 100 g sojaflager (købes i helsekost eller i specialvarebutikker)
  • 100 g chokolade, mindst 70%
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 20 g kakaopulver
  • 50 g kakaoproteinpulver, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior.
  • 100 g peanutbutter
  • 3 æggehvider (ca. 150 g), pasteuriserede
  • æg

Sådan gør du

  1. 1/ Bland BageSød, sojaflager, hakket chokolade, hakkede abrikoser, kakaopulver og kakaoproteinpulver i en skål.
  2. 2/ Tilsæt peanutbutter og æggehvider, og rør det hele sammen til en ensartet masse.
  3. 3/ Fyld massen i en 1-liters brødform beklædt med bagepapir. Bag proteinbarerne i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 min.
  4. 4/ Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker. Opbevares på køl.
  5. [200 kcal og 13 g protein pr. styk]
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme