Proteinkage

Proteinkage med hindbær

En lækker, frisk og svampet proteinkage med en dejlig, sød smag af banan og abrikos, perfekt lige efter træning.

12 portioner

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 200 g kvark
  • 200 g hindbær, frisk eller frost
  • 5 æg
  • 75 g proteinpulver med jordbærsmag, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior
  • 200 g mandelmel
  • 1 tsk flydende sødemiddel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp kardemomme, stødt
  • 1 øko-citron, skallen og saften heraf

sådan gør du

  1. 1/ Mos bananerne, og hak abrikoserne fint.
  2. 2/ Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  3. 3/ Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinforme. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 30-45 min.
  4. [240 kcal og 16 g protein pr. portion]
  5. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme