Proteinkage med hindbær
En lækker, frisk og svampet proteinkage med en dejlig, sød smag af banan og abrikos, perfekt lige efter træning.
12 portioner
Ingredienser
- 3 bananer
- 100 g tørrede abrikoser
- 200 g kvark
- 200 g hindbær, frisk eller frost
- 5 æg
- 75 g proteinpulver med jordbærsmag, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior
- 200 g mandelmel
- 1 tsk flydende sødemiddel
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp kardemomme, stødt
- 1 øko-citron, skallen og saften heraf
sådan gør du
- 1/ Mos bananerne, og hak abrikoserne fint.
- 2/ Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
- 3/ Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir eller i muffinforme. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 30-45 min.
- [240 kcal og 16 g protein pr. portion]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme