Proteinpandekager med gulerod

Proteinpandekager med gulerod

Hvis det skal være lidt sundt. En mættende frokostpandekage med både grøntsager og protein.

8-10 stk.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 2 dl vand eller mælk
  • 50 g gulerod, revet groft eller fint
  • 25-30 g proteinpulver
  • 1 dl hvedemel
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk bagepulver
  • koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Pisk æggene godt sammen.
  2. Tilsæt hytteost, mælk og revet gulerod, og rør det hele godt sammen.
  3. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem med æggemassen.
  4. Varm 2-3 spsk fedtstof op på en pande.
  5. Fordel 2-3 spsk dej på panden, og vip den fra side til side.
  6. Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
  7. Fortsæt, til der ikke er mere dej.

Spis mig

Alle opskrifter er fra kogebogen ”Spis mig” af Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig, Gyldendal, 180 sider, 200 kr.Spis mig.jpeg