Nem rabarbercrumble med marcipan
Det er supernemt at bage en crumble - og en crumble med rabarber er ALTID et hit. Her får du opskriften på en skøn rabarbercrumble med marcipan. Kombinationen af de syrlige rabarber og den søde marcipan er helt sublim. Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan bage en crumble med marcipan og rabarber...
6 personer
Ingredienser
- Rabarbercrumble
- 600 g rabarber
- 150 g sukker
- Desuden:
- 125 g smør
- 150 g hvedemel
- 100 g ren rå marcipan
- 100 g sukker
- korn af 1 vaniljestang
- Drys:
- 50 g mandelflager
- 1 spsk. sukker
- Pynt:
- sigtet flormelis
- Tilbehør:
- flødeskum
Sådan bager du en rabarbercrumble:
- Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
- Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
- Server kagen lun eller kold med flødeskum eller creme fraiche til.
PRØV OGSÅ:Sådan laver du rabarbergin