Råkost og grillet fersken med skyrcreme

Råkost og grillet fersken med skyrcreme



Kalorier: 272 kcal
Protein: 19 g 28%
Kulhydrat: 42 g 67%
Fedt: 1 g 5%
Kostfibre: 8 g

(1 person)

Ingredienser

  • Råkost:
  • 100 g gulerod (revet)
  • 75 g rødkål (fintsnittet)
  • 1 lille æble (både)
  • citronsaft
  • lidt Åblomst multisød
  • Marinade:
  • lidt Åblomst multisød
  • 2 spsk ferskensaft
  • 2 halve ferskner (konserves i saft)
  • Skyrcreme:
  • 150 g skyr
  • lidt Åblomst flydende sød (med Stevia)
  • lidt vaniljekorn

  1. Råkost: Bland gulerod, rødkålog æble sammen. Rør citronsaftog sødemiddel sammenog hæld dressingen overråkosten.
  2. Bland ingredienserne til ferskenmarinadensammen oghæld den over frugten. Ladden trække i 10 min. Varm engrillpande op og grill frugternepå begge sider.Pisk ingredienserne til cremensammen.
  3. Start med råkosten og servérde grillede ferskner med skyrcremensom dessert.
  4. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  5. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »