Raw kage med nougat

Raw nougatkage

Nogle gange skal man bare trække stikket i den travle hverdag og tage sig en sød pause – helt uden sukker. Her får du Michelle Kristensens opskrift på en skøn sukkerfri raw kage med nougat:

Raw nougatkage til 14 personer

Total:1 time 15 minutter

Ingredienser

  • BUNDE TIL RAW KAGE
  • 5 ½ dl havregryn
  • 3 dl mandelmel
  • 3 spsk. agavesirup
  • 2 store tsk. kokosolie
  • ¼ tsk. vanilje
  • CREME TIL RAW KAGE
  • 150 g cashewnødder
  • 8 dadler (fjern stenene)
  • 100 g mørk
  • chokolade, 80%
  • 1 - 1 ½ dl vand (røres sammen med 1 dl hakkede peanuts og 1 dl rosiner) 

Sådan laver du raw kage med nougat

  1. Læg cashewnødderne i blød i vand i min. 2 timer. Hæld vandet fra inden de tages i brug.
  2. Bunde til raw kage: Kom havregryn i en foodprocessor sammen med de andre ingredienser, og kør det sammen i 1 minut. Pres det ud i bunden af en lille bageform (ca. 30 x 20 cm).
  3. Creme til raw kage: Kom cashewnødder, dadler, mørk chokolade og vand (start med 1 dl) i en blender, og blend til det er en ensartet masse. Hvis blandingen er for tyk under omrøring, så tilsæt ½ dl ekstra vand. Kom cashewcremen i en skål og rør den sammen med rosiner og peanuts. Hæld cremen over havregrynsbunden og stil det  på køl i min. 1 time.
  4. Raw kagen kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet. Kan fryses.

Flere søde pauser uden sukker

Opskriften er fra: 33 søde pauser - helt uden sukker (e-bog)

Min nye e-bog ”33 søde pauser – helt uden sukker” indeholder 33 sundere søde desserter uden sukker og hvedemel, som både tilfredsstiller dine smagsløg og som samtidig indeholder gode vitaminer og mineraler.

E-bogen består af dessert opskrifter for enhver smag – brownie, tærter, rawkager, barer, småkager og mange flere. Nogle desserter er lækre som et lille treat til dig selv, mens andre er perfekte at servere for din familie og venner.  

Nogle gange skal man bare trække stikket i den travle hverdag og tage sig en sød pause – helt uden sukker!

Velbekomme!

Kh Michelle 

Du kan købe e- bogen på Michelles hjemmeside - klik her