'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler
Glem alt om 80'ernes rejecocktail. Den her smager fantastisk.
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 lille hvidkål
- 4 æbler
- 1 bdt. dild
- 1 rødløg
- 800 g rejer i skal
- 'Thousand Island dressing'
- 2 dl creme fraiche 38%
- 1 spsk. tomatketchup
- ½ løg, revet
- 1 spsk HP sauce.
- Citron eller lime til servering
Sådan laver du rejecocktail på vinterhvidkål og æbler
- Snit hvidkålen i fine strimler. Skær æblerne i tynde skiver. Skær rødløget i små tern. Pluk dilden af stilkene. Vend det hele sammen.
- Pil rejerne.
- Thousand Island dressing: Rør alle ingredienser sammen.
- Server rejerne ovenpå kålen og giv dressing til. Pres citron eller lime ud over. Servér med godt brød.