'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

Glem alt om 80'ernes rejecocktail. Den her smager fantastisk.

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 lille hvidkål
  • 4 æbler
  • 1 bdt. dild
  • 1 rødløg
  • 800 g rejer i skal
  • 'Thousand Island dressing'
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • 1 spsk. tomatketchup
  • ½ løg, revet
  • 1 spsk HP sauce.
  • Citron eller lime til servering

Sådan laver du rejecocktail på vinterhvidkål og æbler

  1. Snit hvidkålen i fine strimler. Skær æblerne i tynde skiver. Skær rødløget i små tern. Pluk dilden af stilkene. Vend det hele sammen.
  2. Pil rejerne.
  3. Thousand Island dressing: Rør alle ingredienser sammen.
  4. Server rejerne ovenpå kålen og giv dressing til. Pres citron eller lime ud over. Servér med godt brød.