Risotto med svampe
4 personer
Ingredienser
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. smør
- 240 g risottoris (arborio-ris)
- 1½ dl hvidvin
- 8 dl hønsekødsuppe el. -bouillon
- 500 g champignoner
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g spinat
- 1 bundt persille
- 60 g parmesan
- salt og peber
- Hak løg og hvidløg fint, steg deti smør i bunden af en gryde i ca. 4min. kom risene i, og steg dem medet par min. Hæld hvidvinen i, og laddet koge ind. Hæld suppen på afmindre portioner, og lad risottoenkoge ind mellem hver ny portionsuppe. det tager ca. 15 min., riseneskal være møre, men med bid imidten.
- Halver svampene, og steg dem påen pande i olie ved høj varme. Venddem rundt i risottoen sammen medspinat, hakket persille, revet parmesan,smag til med salt og peber.