Rissalat med dild og nødder

Rissalat med dild og nødder

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 30 min.
  • Stege/kogetid:
  • ca. 30 min.
  • Trækketid:
  • 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (2 portioner)
  • 2 dl langkornede ris (kogte)
  • Dressing:
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 bundt dild (finthakket)
  • Endvidere:
  • 250 g grønne bønner (kogte)
  • 100 g blandede saltede nødder
  • ½ tsk cayennepeber eller paprika

  1. Bland kolde ris med en dressing af olie, citronsaft og dild.
  2. Vend bønner og nødder i og smag salaten til med cayennepeber.
  3. Salaten er god som frokostsalat eller som tilbehør til kylling, kalkun eller fisk.