-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Rødbedesuppe med bacon og peberrod
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 200 g bagekartofler
- 750 g rødbeder
- 1½ spsk olivenolie
- ½ tsk korianderfrø
- ½-1 tsk chili, finthakket
- 1 l vand eller hønsebouillon
- 1 lime eller ½ citron, saften heraf
- salt og peber
- 100 g bacon, skåret i tern
- 2 spsk peberrod, revet
- 1 dl persille, hakket.
- Tilbehør: groft brød
Sådan gør du
- Snit løg og hvidløg i mindre stykker. Skræl gulerødder, kartoflerne og rødbederne og skær dem i grove tern.
- Opvarm olivenolie i en gryde, og rist løg ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og rist fortsat 1 min. Tilsæt gulerod, kartoffel, rødbede, korianderfrø og chili og rist videre ved svag varme i 7-8 min. Hæld hønsebouillon eller vand herved, og kog suppen i ca. 25 min under låg indtil rødbederne er møre. Blend suppen, og krydr med lime eller citronsaft, salt og peber.
- Skær bacon i små tern og steg det sprødt på en pande.
- Servér rødbedesuppen med et drys persille, revet peberrod og sprødstegt bacon. Spis groft brød til din suppe.