fiske opskrift

Rødfisk & bagte peberfrugter

Den superlette og sunde måde at lave fisk på.

4

Ingredienser

  • 500-600 g filet af rødfisk
  • salt, peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 3-4 udkernede peberfrugter i kvarter
  • 1 citron i mindre stykker + yderligere til at dryppe med
  • 1-2 finthakkede skalotteløg
  • 1-2 fed finthakkede hvidløg
  • 2 spsk velafdryppede kapers
  •  hakket persille
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i portionsstore stykker og drys salt og peber på. Kom peberfrugterne i et ovnfast fad, vend dem med lidt olie samt lidt salt og peber og bag dem i ovnen ved 200° i 8-10 minutter.
  2. Tag fadet ud, læg fisk og citronstykker ved og drys hvid- og skalotteløg samt kapers over. Dryp med citronsaft samt resterende olie og bag det hele færdigt yderligere 15-20 minutter. Drys persille over retten og server med groft brød.
  3. Energi pr. person: 420 kcal, fedt 23%, protein 37%, kulhydrat 40%